Inghetata de caise cu pepene si iaurt

de Corinuta in Dulciuri, 22 Aug 2010 | 5378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pepene galben sau portocaliu
  • 6 caise coapte
  • 200 ml frisca lichida
  • 250 ml iaurt cremos
  • 2-3 linguri de miere
  • 1 plic de zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise cu pepene si iaurt:

Se spala, se scot samburii si se curata de coaja caisele si pepenele. Se taie cubulete si se mixeaza cu blenderul sau cu mixerul vertical, impreuna cu mierea, zaharul vanilat si iaurtul.

Se bate bine frisca, apoi se amesteca usor cu telul impreuna cu restul ingredientelor. Se da la congelator, apoi se mixeaza de vreo 2 ori la interval de 2-3 ore ptr a sparge acele de gheata. Se pun in ce forme dorim pana la servire.

Se serveste cu sos de ciocolata sau cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise cu pepene si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Corinuta 1

29.08.2010, 11:50

Rocsi, cu cioco sa fie!

Corinuta 1

29.08.2010, 11:51

Julie, motzata rau,asa-i!

Corinuta 1

29.08.2010, 11:52

Nu stiu ce reteta ai facut Teo.....a mea a fost foarte buna, nu foarte dulce dar buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de fistic, vanilie si fructe